Krøkes Kjøleservice

Produkter

Varmepumper vann-vann

Daikin Altherma grunnvarmepumpe

GS_rotatingBanner_minisite_NoBestInTest-tcm665-310953

Fremtidens borehullspumpe er her!

GRUNNVARMEPUMPE – NYHET!

 

Daikin Altherma GS har inverter kompressor, som trinnløst tilpasser varmekapasiteten til boligens varierende fyringsbehov. Kompressoren kan regulere mellom 2.5-13kW. Dette gir meget høy årsvarmefaktor, som resulterer i lave energikostnader for boligeieren. Altherma benytter det energieffektive kuldemediet R410A.

Noen fordeler:

• vanntemperatur opptil 65°C

• inverter kompressor og R410A

• meget høy årsvarmefaktor

• kompakt og tidløst design

• enkel installasjon

• integrert tappevannstank

SLANK OG TIDLØS DESIGN

 

Altherma grunnvannsvarmepumpe har et kompakt design. Den leveres komplett med blant annet 180 liters tappevannstank, 3-veis ventil, elektrisk element, ekspansjonskar og energimåler innebygget. Installasjonen blir dermed kraftig forenklet sammenliknet med annet utstyr. Altherma GS kan tilpasses både 230V og 400V strømforsyning.

MAKSIMAL BESPARELSE

Daikin Altherma GS gir markedets høyeste energibesparelse uavhengig av om du har gulvvarme eller radiatorer. Med en Daikin Altherma GS får man en miljøvennlig og stabil varmeløsning, samtidig som tilbakebetalingstiden er kort.

For deg som bruker 25.000kWh til oppvarming i året, vil Daikin Altherma GS anslagsvis gi følgende strømbesparelse:

• Gulvvarme og tappevann – 20.000kWh i året
• Radatorer og tappevann – 18.500kWh i året

For deg som har et moderne hus med lavere oppvarmingsbehov vil inverter kompressoren sørge for enda høyere årsvarmefaktor.

For deg som bruker 35.000 kWh til oppvarming i året, vil Daikin Altherma GS anslagsvis gi følgende strømbesparelse:

• Gulvvarme og tappevann – 27.500kWh i året

• Radatorer og tappevann – 25.500kWh i året[/one_half]

INVERTER KOMPRESSOR

Med Daikin inverter teknologi kan man normalt øke den årlige besparelsen med 20% sammenliknet med et tradisjonelt ON/OFF anlegg, som er bransjestandarden. Inverter kompressoren tilpasser varmekapasiteten etter behovet, og gir en mer stabil og høyere gjennomsnittstemperatur i borehullet. Besparelsen ligger i dellastperiodene.

Takket være inverter kompressoren reduseres behovet for det elektriske elementet. Kompressoren kan gire opp i perioder med høy last og dermed reduseres behovet for tilleggselementet og strømregningen reduseres.

I typisk Nordisk klima leveres cirka 80% av varmebehovet i området mellom -9˚C og +8˚C. Med en korrekt dimensjonert Altherma GS vil denne operere i optimalt driftsområde innenfor tilnærmet hele dette området.

Last ned brosjyren for å lese mer og se forklaringene.

TRINNLØS KAPASITETSREGULERING

Tradisjonelle ON/OFF varmepumper gir en dårligere årsvarmefaktor i mindre og i godt isolerte hus, hvor fyringsbehovet ikke er så stort. Daikin Altherma GS derimot, gir takket være den trinnløse kapasitetsreguleringen økt besparelse og årsvirkningsgrad når fyringsbehovet reduseres. Korrekt dimensjonering av varmepumpen blir dermed enklere samtidig som besparelsen maksimeres.

INNEBYGGET ENERGIMÅLER

Daikin er trygge på ytelsen til produktene de leverer. Altherma GS leveres derfor med innebygget energimåler som standard. Det gir deg som bruker full kontroll og trygghet.

BRUKERVENNLIG KONTROLLPANEL

Daikin Altherma GS leveres med en brukervennlig kontrollpanel med norsk tekst. Brukeren har full kontroll på sitt fyringssystem.

KOMPAKTE BYGGEMÅL

Med et fotavtrykk på kun 728x600mm og en høyde på 1800mm kan Altherma GS plasseres nesten hvor som helst. Da rørtilkoblingene er på toppen trenger enheten kun 10mm klaring på hver side.

DAIKIN LUFT/VANN VARMEPUMPER

Ønsker du en luft til vann varmepumpe i stedet? Daikin har et komplett sortiment.

Klikk her for å lese mer om Altherma HT,
varmepumpen som kan levere 80˚C vann selv ved -20˚C. Dette er den perfekte varmepumpen for direkte utskifting av oljefyr.
Klikk her for å lese mer om Altherma LT,
varmepumpen som passer perfekt til gulvvarme, lavtemperatur radiatorer og tappevannsoppvarming.

SØK OM ENOVASTØTTE

Daikin Altherma GS kvalifiserer for økonomisk støtte fra Enova. Klikk her for å lese mer:

https://tilskudd.enova.no/

 

Klar for sommeren?

Husk at varmepumper også fungerer som aricondition.
Perfekt på varme dager
Ta kontakt for godt tilbud og gratis befaring!

Kontakt oss